Hit Counter

Swedrex_logo
För ett bättre & aktivare liv!

Hem Mervärde Om oss Support Kontakt

Om oss

Swedrex AB är en leverantör av friskvårds och rehabiliteringsutrustning. Företaget grundades 1986. Företaget är ett dotterbolag till Rex Industri AB i Halmstad, tillverkare av Sveriges äldsta (och finaste) cykelmärke.

Vad säljer Swedrex AB?
Livskvalitet! I vårt sortiment finner Ni produkter som främjar rörelse. Vi säljer produkter främst anpassade för rehabilitering och friskvård. Vi tror på att människokroppen behöver motion och stimulans, både passiv och aktiv, för att stärkas, både uppbyggande och förebyggande. Vi tror att rörelse är en väg till ett liv med mer kvalitet och glädje. Alla ska ha lika rätt till rörelse!

Kunden i centrum
Vi är måna om våra kunder. Ni är våra viktigaste bollplank, vår förlängda arm och vår möjlighet påverka och att nå våra mål. Bland Er finner man främst sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer, sjukhus, friskvårds­anläggningar och även privatpersoner som behöver professionell utrustning.

Vår affärsidé
Genom att kombinera försäljning av traditionell utrustning för rehabilitering och friskvård med ny högteknologisk utrustning med det gemensamma att de stimulerar den mänskliga rörelseapparaten erbjuda individen verktyg för att hos professionella utövare av rehabilitering och friskvård få ett liv med högre kvalitet.

Vår vision
Alla ska ha lika rätt till ett aktivt liv, må bra och utifrån sina individuella fysiska förutsättningar uppnå sina mål.
 
Vår målsättning… 
Fortsätta vara den bästa leverantören av rörelsebetingad utrustning för rehabilitering och friskvård.

…och vägen dit
Vi ska fortsätta lyssna på Er, våra kunder, hur individens behov förändras. Vi ska leverera verktyg som underlättar Ert arbete och skapar förutsättningar för individens fortlöpande fysiska förbättring. Vidare ska Swedrex AB aktivt arbeta för att introducera produkter, enligt vår affärsidé, som motiverar och stimulerar ett aktivt liv och träning.

 

johanna
Johanna svarar i telefonen när Ni ringer.
   

 

 

Bonus

Glöm ej bort Er bonus!

Läs mer.


Ladda ner vår nya
Katalog. (obs ca 25mb)

Kräver PDF läsare.
Hämta här.

Katalog (OBS ca: 25mb)

På gång

Vad händer just nu?
Vilka produkter är nya?

Läs mer.

Sortiment

Nyheter
Kardio
Friskvård
Aktiv Rehab
Passiv Rehab
Mät och Test
För Praktiken
Utgående Modeller
Begagnat

Försäljningsvillkor


Torso

Banner